Pàgines

dilluns, 1 de setembre del 2014

FESTA SORPRESA!

El divendres va ser un dia molt i molt especial, la Maria el Carme se'ns jubilava, ens vam juntar tot l'equip Fil d'Or, i l'hi vam preparar una festa sorpresa, va ser molt emocionant i vam riure molt! sobretot intentant fer un selfie que no ens va sortir de cap manera, jajaja.



    (ja podeu riure.....)

Al final ens vam decidir per fer-nos les fotos tradicionals de tot la vida ;), i aquestes molt millor



Faltava l'Encarni que encara està de vacances, i la vam trobar molt a faltar.

I aquí tenim l'amfitriona de la festa, que parlo en nom de totes quan dic que la trobarem molt i molt a faltar, perquè com jo sempre l'hi dic és unica i espero que ens vingui a veure molt sovint.







3 comentaris:

  1. Enhorabona per la festa i la nova situació de la Carme, comença una nova etapa que espero que disfruti plenament

    ResponElimina
  2. Felicitats Carme!!!!,, ara podras fer la "teva" i disfrutar del teu temps lliure , es una etapa molt bonica si t.ho saps pendre b ....i com no podie faltar un "Visca " per totes ,,steu guapissimes i molt riatlleres ,segur k us ho vareu passar molt b ..ratets així no es paguen amb tots els diners del món ,,,,

    ResponElimina
  3. Ei, dijous passat, cap a dos quarts de vuit, vaig anar amb una amiga que va comprar una roba de patchwork molt xula, amb motius de cuina (de la parada que hi havia al carrer, dels darrers dies de rebaixes) i ens va atendre ella! Encara tindrem l'honor d'haver estat unes de les darreres clientes ;-)

    Felicitats i a gaudir-ne! ;-)

    ResponElimina